Leuk dat je mij

wilt leren kennen!

Ik ben Lotte Lawant, 23 jaar oud. Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Waar het allemaal begon met tekenen, knutselen en schilderen, heb ik nu mijn draai gevonden in de online wereld.

Mijn werk als fotograaf en social media manager begon echt als een hobby. In 2021 startte ik, in het eerste jaar van mijn Creative Business studie, mijn eigen bedrijf By Lotte Lawant. Sindsdien werk ik naast mijn studie aan de leukste opdrachten.

Wie is de persoon achter mijn brand?

Get to know me!

Mijn interesse in fotografie begon, tijdens de jaaropleiding die ik volgde tot allround fashion styliste. Ik heb een tijdje de styling verzorgd bij allerlei soorten shoots. Door achter de schermen te werken bij deze shoots, is bij mij de behoefte om mijn eigen beelden te maken gaan groeien. Fotografie is bij mij begonnen als een hobby. Zo tof dat ik dit nu mijn werk mag noemen!

Naast een passie voor fashion heb ik tijdens mijn bijbaantje als barista, een liefde voor specialty coffee opgebouwd. Mijn kennis wil ik hierin graag uitbreiden! Je kan mij dan ook vaak werkend achter mijn laptop in een goed koffietentje vinden.

Ook ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik heel fanatiek gewichten omhoog aan het tillen ben. Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou vinden!

Ik vlieg graag alle kanten op en word daarom ook regelmatig het bezige bijtje genoemd! Doordat ik veel verschillende opdrachten doe en samenwerk met allerlei bedrijven en personen, is mijn werk nooit saai!

Ben jij opzoek naar een fotograaf of social media manager voor jouw brand? Stuur me dan gerust een mailtje!